Friday, January 5, 2007

14.Bölüm: Sıla hamile mi?



Boran herkesten gizli Sıla’nın burnunun dibine kadar sokulur. Sıla’yı gölge gibi izletir ve onu yalnız yakalayacağı anı kollar. Bedar’ın bütün çabalarına karşın Celil, silahını kuşanıp Sıla ve Azad’ın peşine düşer. Evlatlarını korumak uğruna Bedar da boş durmaz ve bütün çaresizliklere rağmen Emir’i de yanına alarak İstanbul yollarına düşer. Sıla yaşadığı bütün zorlukların arasında, bir de Emre’nin yakınlaşma çabalarını engellemekle uğraşmaktadır. Narin ise abisine yaşattığı acının yükünü taşıyamaz hale gelir. Yaşadığı üzüntünün sebebi olarak Azad’ı suçlamaya ve ondan uzaklaşmaya başlar. Azad’ın Narine ulaşma çabaları sonuçsuz kalır. Celil Sıla’yı görmek için iş yerine gider ama Emre’nin kendisi için hazırladığı tatsız sürprizle karşılaşır. Sıla ise annesinin İstanbul’a geldiğini öğrenince, onun varlığıyla huzur bulmaya çalışır. Bedar’dan Emre içinde hüküm verildiğini öğrenen Sıla şok olur. Celil Bedar’ın İstanbul’da olduğunu öğrenince onunla konuşmak ister ama Bedar kesin bir tavırla Celil’e karşı çıkar. Koca şehirde yapayalnız kalan Celil boşlukta gibidir. Boran’la Sıla birbirlerini hala özlemektedirler, ama gururları birbirlerine ulaşmalarına engel olur,

ilgili kelimeler : boran ağa - mehmet akif alakurt - boran - cansu dere - azad - bedar - celil - narin - cansu - mehmet - sıla dizisi

Sıla’nın zaferini kutladılar

Yayınlandığı 13 bölüm de izlenme rekorları kıran 'Sıla' dizisinin başarısı; önceki gece Beyoğlu'ndaki Tanhcia Restaurant'da kutlandı. Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, atv Genel Müdürü Orhan Girgiç, atv Genel Müdür Yardımcıları Didem Özkan İçöz ve Aslı Öyken Taylan'ın da katıldığı gecede coşku zirve yaptı. Dizinin 'Boran Ağa'sı Mehmet Akif Alakurt ile 'Sıla'sı Cansu Dere, yakalanan başarının bir ekip işi olduğunu belirterek, "Büyük bir aile olduk. Bu ekipte yer aldığımız için çok mutluyuz" dedi. Sıla'nın babası 'Celil' rolünü üstlenen Menderes Samancılar ise "Herkes bu projeye yüreğini koydu" şeklinde konuştu.
ilgili kelimeler : ciner grubu - sıla - sila - didem - aslı - cansu - cansu dere - mehmet akif alakurt- mehmet- sıla dizi bölümleri - sıla reyting

Beni Yılmaz Güney'le karşılaştırmasınlar..

'Sıla'nın acılı babası 'Celil' rolüyle gönüllerde bir kez daha taht kuran Menderes Samancılar, Yılmaz Güney'le karşılaştırılmaktan rahatsız. Ünlü oyuncu, "Yılmaz Güney meslekte benim kılavuzum oldu. Ama tarzım da çizgim de ondan farklı" diyor. Altın Portakallı aktör Menderes Samancılar, atv'nin sevilen dizisi 'Sıla'daki performansıyla oyunculuk dersi veriyor. Dizide, kızını ve oğlunu töreler gereği vurması gereken bir babayı; 'Celil'i canlandıran oyuncu, yeteneğini konuştururken hem ağlatıyor hem de ağlıyor... Usta oyuncu en çok Yılmaz Güney'le karşılaştırılmaktan rahatsızlık duyuyor. Samancıları'ın bu konudaki yorumu şöyle: "O bizim ağabeyimiz. Bu ülkenin sineması Yılmaz Güney'i hiçbir zaman inkar edemez, unutamaz. Ama ben Menderes Samancılar'ım. Tarzım da çizgim de başka!"

ilgili kelimeler : sıla dizisi - celil - menderes samancılar - yılmaz güney - atv dizi

Bir Demet Tiyatro Şıra Gecesi parodisi

Sıla Dizisi bu sefer Bir Demet Tiyatro'nun parodisi olarak ekranları süsledi. Her Salı atv ekranlarını kahkaha bombardımanına tutan 'Bir Demet Tiyatro'da yerli dizi fırtınası esmeye devam ediyor. Aile fertleri geçen haftaki 'Bindirbir Gece' serüveninin ardından bu kez de 'Şıra'nın hikâyesine ortak oluyor. Bindirbir Gece'nin yönetmeni ile Mükremin arasındaki ufak tatsızlık, dizi ekibinin mahalleyi terk etmesiyle son bulur.

ilgili kelimeler : bir demet tiyatro - yılmaz erdoğan - sıla dizisi - binbir gece

Sıla setine sürpriz ziyaretçi

Televizyonseverlerin yakından takip ettiği "Sıla" dizisinin genç ve güzel oyuncusu Cansu Dere, uzun bir süredir İstanbul'dan uzaktı. Mardin'de çekimleri yapılan dizi, senaryo gereği İstanbul'a taşınsa da zaman zaman Mardin'de de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cansu Dere'nin Mardin'deki çekimleri sırasında sürpriz bir de ziyaretçisi olmuş. Ünlü şovmen sevgilisi Cem Yılmaz, Cansu Dere'yi ve çekim ekibini Mardin'de ziyaret etmiş. Çekim ekibini kahkahaya boğan ünlü şovmen, onlarla ve sevgilisiyle hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmemiş.

ilgili kelimeler : sıla dizi - cansu dere - cem yılmaz - cm ylmz - cem ylmz - mardin

Kibar sevmeyi öğrendim ben!

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Sıla'nın yıldızı Cansu Dere, Harper's Bazaar dergisine konuştu: Sevgi trajedi değil çok kibar bir şeydir. Ben doğru insanı çok zor buldum ve kaybetmeye niyetim yok!. Mankenlik kariyerinin ardından 'Sıla' dizisindeki performansıyla dikkat çeken Cansu Dere, oyunculuğun kendisini tatmin eden bir iş olduğunu söyledi. "Oyunculuk beni mutlu eden bir şey, üstüne de para ödüyorlar. Bir tür tatmin benim için" diyen Dere, aşka bakışını ve neleri sevip, nelerden hoşlanmadığını Harper's Bazaar dergisinin ocak sayısına anlattı.

ilgili kelimeler : cansu dereoğlu - sıla cansu - atv dizi - sıla dizisi

Sıla Dizisi

Mezopotamya'nın bereketli toprakları. Hiçbir penceresi birbirine bakmayan, yüksek avlulu evleri, daracık sokakları olan topraklarda kanun tanımaz töreler, töreye karşı gelen aşk! Kalbinde hep hasret büyütmek zorunda kalan bir kızla, töreleri ve kalbi arasında kalan Boran'ın tutkulu aşk hikayesi! Yazgısı, onu üç yaşındayken özünden, ailesinden koparıp, İstanbul'a sürükler. Kökleri Doğuda, Batı dünyasına ait Sıla, bir yalanla büyür. Sıla başka bir dünyaya kök salmaya çalışırken o farkında değildir ki, o topraklarda kızların kaderini başkaları yazar. Sıla'nın hiç duymadığı Berdel kelimesi, hayatının tüm seyrini değiştirir. Hiç tanımadığı ağabeysinin canını kurtarmak için, hiç görmediği aşiret reisi Boran'la zorla evlendirilir. Artık Sıla kocaman bir evde, yıkılmaz kuralları olan bir töreye hapistir. Sıla her gün kaçış planları yapar ama farkında değildir ki, asıl kaçmaya çalıştığı şey, içinde yavaş yavaş büyüyen Boran'a duyduğu umarsız aşktır.
ilgili kelimeler : sıla dizisi - sıla dizi - sıla dizi mp3 - atv dizi- sıla - sila -sila dizi müzikleri - sıla dizi muzikleri - sıla mp3